On-Line Καταχώριση Βλάβης
x

Παρακαλώ συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας άμεσα

(or press ESC or click the overlay)

Το εργαστήριό μας διαθέτει μεγάλους και μοντέρνους χώρους οι οποίοι σχεδιάστηκαν ώστε να συνδυάζουν άνεση και λειτουργικότητα έως το τελευταίο τετραγωνικό. Είναι δε χωρισμένος σε τρεις αίθουσες η πρώτη εκ των οποίων αποτελεί το κυρίως συνεργείο με όλα τα υπερσύγχρονα εργαλεία που χρειάζονται για την επισκευή των υψηλής ποιότητας συσκευών που μας επισκέπτονται, η δεύτερη ως αποθηκευτικός χώρος για μαζικές ελεύσεις συσκευών καταστημάτων, και ο τρίτος ως εργαστήριο επισκευής μικροσυσκευών όπως πρέσες, ηλεκτρικές σκούπες και φούρνοι μικροκυμάτων. Στόχος μας είναι η επισκευή όλων των συσκευών στο συντομότερο χρονικό διάστημα, με την υψηλότερη ποιότητα υπηρεσιών.

Στην εταιρεία υπάρχει άνετος χώρος συνεδριάσεων με ευχάριστο περιβάλλον το οποίο συμπεριλαμβάνει τηλεόραση και βίντεο για εκτενέστερη ανάλυση προβλήματος κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες.

Για το μείζονα τομέα του τηλεφωνικού κέντρου της εταιρείας μας, έχουμε προμηθευτεί ένα υπερσύγχρονο τηλεφωνικό κέντρο και 22 τηλεφωνικές γραμμές για την άμεση εξυπηρέτηση των πελατών και συνεργατών μας. Η αίθουσα των τεχνικών μας είναι άμεσα συνδεδεμένη με το τηλεφωνικό κέντρο ώστε να επιτύχουμε άμεση επικοινωνία με την διοίκηση και τον τελικό καταναλωτή - πελάτη. Το κέντρο, μας έχει δώσει την δυνατότητα δημιουργίας ενός υποκέντρου το οποίο απευθύνεται αποκλειστικά και μόνο στην αποθήκη ώστε να αποσυμφορίζεται το κυρίως τηλεφωνικό κέντρο της εταιρείας και να επιταχύνεται η πρόσβαση πελατών με την αποθήκη.

Ακόμη, ένα ειδικό σύστημα μετρήσεως μας επιτρέπει να τηρούμε πλήρες αρχείο και στοιχεία για κάθε εισερχόμενη και εξερχόμενη κλήση. (Γραμμές ISDN - αναγνώριση κλήσεων - κληθέντες αριθμοί από κάθε εσωτερικό - διάρκεια κλήσεων - χρεώσεις κλπ.). Τα στοιχεία αυτά που κρατάμε σε καθημερινή βάση μας δείχνουν ότι ο μέσος όρος συνομιλίας με τον πελάτη είναι 2' 30''. Το χρονικό αυτό διάστημα περιλαμβάνει την αναγγελία μηνύματος εισαγωγής για κάθε εταιρεία, την αναμονή μέχρι να απαντηθεί η κλήση και την συνομιλία με το προσωπικό του τηλεφωνικού κέντρου. Βεβαίως, όλα τα προαναφερθέντα στοιχεία είναι διαθέσιμα για οποιαδήποτε ημέρα κατόπιν ζήτησης.

Βασιζόμενοι σε έρευνα του τμήματος δημοσίων σχέσεων της εταιρείας για τις επιδόσεις στο συγκεκριμένο τομέα από συναφείς εταιρείες του χώρου παροχής υπηρεσιών, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας πληροφορήσουμε ότι οι επιδόσεις μας είναι υπέρ το δέον άριστες.

Επιπροσθέτως, σας παρουσιάζουμε το στόλο των οχημάτων της εταιρείας μας που περιλαμβάνει 3 φορτηγά πλήρως εξοπλισμένα για τη διευκόλυνση των μεταφορών, 2 για μεταφορά δεμάτων και 13 για τις ανάγκες του εξωτερικού συνεργείου. Όλα τα οχήματα ανεξαιρέτως, χρησιμοποιούν αμόλυβδη βενζίνη γεγονός που τα καθιστά ιδιαίτερα φιλικά προς το περιβάλλον. Ακόμη, όλα τα οχήματα διαθέτουν ηλεκτρονικό κόφτη (περιορισμό ανώτατης ταχύτητας) στα 80 Km/h ώστε να μην υπερβαίνονται τα όρια ταχύτητας στην πόλη και να προστατεύεται ο οδηγός. Το κάθε όχημα περιλαμβάνει μια mini αποθήκη η οποία περιλαμβάνει ανταλλακτικά «κλειδιά» για συνήθης βλάβες και με αυτή την ενέργεια καταφέρνουμε να προσφέρουμε καλλίτερη και αμεσότερη εξυπηρέτηση στον τελικό καταναλωτή, περιορίζοντας ταυτόχρονα τις άσκοπες μετακινήσεις και το χάσιμο πολύτιμου χρόνου.
   Αρχική Σελίδα
   Η Εταιρεία
   Eξουσιοδοτημένο Service
   Οικονομικά Στοιχεία
   Δίκτυο Τεχνικών Επαρχίας
   Εγκαταστάσεις
   Έλεγχος Αξιοπιστίας
   Σεμινάρια
   Αξεσουάρ
   Βιολογικός καθαρισμός (NEO)
   Συσκευές προς Πώληση
   Εύκολες Τεχνικές Λύσεις
   Τιμοκατάλογος Υπηρεσιών
   Θέσεις Εργασίας
   Επικοινωνία

 
aeg service amana service bosch service brandt service candy service electrolux service elleci service eskimo service haier service hoover service
hotpoint ariston iberna service indesit serice kelvinator service lg service
 
SERVICE NET Α.Ε.
Πειραιώς 245 Μοσχάτο - T.K. 183 46
Τηλ. 210 4839300 - Fax. 210 4833411
email: info@servicenet.gr